SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bro Idrottsklubb
Fotboll
P13 Vit

Föräldramöte B13 Vit och Blå
2023-10-23 18:33

Hej kära föräldrar,

 

Vi hoppas att ni har haft en fantastisk fotbollssäsong hittills och att era barn har haft kul på planen. Vi vill tacka er för ert stöd och engagemang i våra fotbollslag.

Under säsongen har det varit en del förändringar i både lag Blå och lag Vit. Var vid både lagens tränare har haft flera gemensamma möten och tillsammans kommit fram till att vi behöver omorganisera och dela upp lagen på nytt för att säkerställa att barnen fortfarande får bästa möjliga träning och utveckling.

Vi har planerat ett viktigt föräldramöte där vi kommer att diskutera dessa förändringar och hur de påverka lagen och era barn. Mötet kommer att ge oss möjlighet att dela information och lyssna till era åsikter och frågor. Det är viktigt för oss att ha ert stöd och engagemang under denna process.

 

Här är detaljerna för mötet: (Inbjudan kommer via SportAdmin)

Datum: 6:e november

Tid: 18-19

Plats: Konferensrummet Bro IP

 

Vi önskar att minst en förälder deltar i mötet så att vi tillsammans kan utforska de bästa lösningarna för våra barn och våra lag. Vi förstår att förändringar kan vara utmanande, men vi är fast beslutna att se till att fotbollssäsongen förblir en positiv och givande upplevelse för våra unga spelare.

Om ni har frågor eller funderingar innan mötet, är ni välkomna att kontakta oss tränare/lagledare via e-post eller telefon. Vi ser fram emot att träffa er och arbeta tillsammans för att säkerställa att våra små fotbollsspelare fortsätter att trivas och utvecklas.

Tack för ert fortsatta stöd och förståelse.

 

Med vänliga hälsningar,

Ledarna B13 Blå och Vit